Qualcomm

Dessa telefoner kommer troligtvis levereras med Qualcomm Snapdragon 855 tidigt nästa år!

Tidigare idag avslöjade Lenovo att man kommer släppa världens första telefon med processorn Snapdragon 855. Men vilka andra enheter kommer levereras med processorn? 

Förutom Lenovo Z5 Pro GT så vet vi att OnePlus 7 kommer vara utrustad med Qualcomms nya chipp Snapdragon 855. Utöver det misstänker jag att Samsung Galaxy S10-serien, LG G8, Samsung Galaxy F1 och uppföljaren till HTC U12+ kommer levereras med Snapdragon 855 under huven.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...