Huawei

Huawei skickar äntligen ut Android 9 Pie till P20, P20 Pro och Mate 10 Pro

Huawei har under dagen börjat uppdatera de tre mobilerna P20, P20 Pro och Mate 10 Pro till Android 9 Pie tillsammans med gränssnittet EMUI 9 i Europa. 

Detta innebär bland annat att samtliga tre modeller kommer få tillgång till Huawei:s uppfräschade gränssnitt EMUI 9. Det innebär till exempel att det nu går att styra mobilerna med hjälp av svepgester.

Om du inte fått uppdateringen kan du sitta lugnt i båten då Huawei rullar ut uppdateringen i vågor.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...