Xiaomi

Första enheten med Qualcomm Snapdragon 675 på ingång?

Jag har tidigare rapporterat om att Google troligtvis kommer presentera de första mobilerna med det nya chippet Snapdragon 660. Nu ser det även ut som att Xiaomi kommer presentera en smartphone med processorn Snapdragon 675! 

Nu ser det ut som att Xiaomi inom kort kommer hålla ett event där tillverkaren kommer presentera den nya mobilen Xiaomi Redmi 2 Pro. Det speciella med den här telefonen är att den ser ut att bli den första med chippet Snapdragon 675. Det återstår däremot att se när Xiaomi kommer visa upp enheten.

xiaomi-redmi-2-pro-poster-leaked-hints-could-be-fueled-by-snapdragon-675-chipset

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...