Google

Google börjar nu rulla ut nya teman till Gboard med gradienter

Google har under kvällen börjat skicka ut en ny uppdatering tangentbordet Gboard med ett gäng nya teman! 

Jag rapporterade för en tid sedan om att Google skulle börja skicka ut en ny uppdatering med tangentbord som innehåll flera olika färger. Nu ser det ut som att Google börjat rulla ut uppdateringen som ger dig möjligheten att använda något av dessa nya, färgglada tangentbord.

Det ser däremot ut som att utrullningen går långsamt. Så om du inte orkar vänta kan du ladda ner APK:n av den nya versionen av tangentbordet.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...