Apple

Kommande iPhone kan få touch på baksidan

Apple har nyligen blivit godkända för ett nytt patent som företaget tagit under 2017.

Patentet innebär att kommande iPhones kan komma att få touchkänsliga baksidor. Detta innebär att du bland annat kommer kunna ta gaming på kommande iPhones till en helt ny nivå. Utöver det ser det även ut som att man kommer kunna skrolla mellan och i olika sidor.

Det rör sig som sagt bara om ett patent, och alla som känner till Apple vet att företaget brukar ta en drös patent årligen.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...