Honor

Pressbild läcker på Huawei Honor V20

Det ser ut som att Huawei Honor kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen Honor V20. Nu har ännu en pressbild läckt på mobilen! 

Bilden visar att Honor V20 kommer få extremt mycket skärmyta på framsidan tillsammans med ett hål för kameran. Utöver det ser vi att modellen med 6 GB RAM och 64 GB inbyggt minne kommer kosta 406 dollar medans modellen med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne kommer kosta 478 dollar.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...