HMD Global Nokia

Det ser ut som att Nokia 9 PureView kommer visas upp i januari

Det har under en längre tid spekulerats om när HMD kan komma att visa upp flaggskeppet Nokia 9 PureView. Nu kan enheten vara nära!

Tre modeller har under dagen certifieras med modellnamnen 1087, TA-1082 och TA-1094. Detta tyder på att Nokia 9 PureView kommer bli tillgänglig i olika versioner (fast med samma specifikationer) i olika regioner i världen.

Nokia 9 PureView kommer troligtvis få en 5,8 tumsskärm med Quad HD+- upplösning.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...