Huawei

Evan Blass bekräftar uppgifter om Huawei P30

I mars nästa år kommer Huawei troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya P30-serien. Nu har den träffsäkra källan Evan Blass lite info att dela med sig av! 

Enligt hans uppgifter kommer Huawei P30 (inte PRO) få en primär 40 MP-kamera som ska kunna zooma in 5x optiskt. Det kan jämföras med dagens flaggskepp från Huawei som kan zooma in 3x optiskt. Dessutom nämner Blass att P30 kommer få en främre 24 MP-kamera.

Vi vet sedan tidigare att P30-serien kommer använda tillverkarens egna chipp Kirin 980 under huven.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...