Google

Google Assistent borde kunna aktiveras med en svepgest!

För att aktivera Google Assistent på mobilen så håller man in hemknappen för att aktivera Google Assistent.

För att aktivera Google Assistent är det däremot betydligt krångligare att aktivera Google Assistent. Antingen trycker du ner strömknappen (på vissa mobiler) medans på andra så måste du in i Google-appen för att aktivera Assistent.

Däremot skulle det vara praktiskt om man kunde använda en svepgest för att aktivera Google Assistent. Det skulle vara nice om Google fixade en liknande funktion!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...