OnePlus

Jag tror att OnePlus 7 kommer få en ”vanlig” flärp

2019 kommer bli året då smartphones med kamerahål kommer slå igenom. Detta är något jag är helt övertygad om.

Däremot misstänker jag att tekniken för att utrusta smartphones med kamerahål inte är helt gratis. Därför tror jag att OnePlus 7 kommer få en ”vanlig” flärp eftersom OnePlus troligtvis inte kommer ta så mycket mer för OnePlus 7 mot för vad de tar för OnePlus 6T.

Däremot är det mycket möjligt att företagets kommande 5G-mobil kommer få ett kamerahål då jag tror att den kommer få en något mer påkostad design.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...