OnePlus

OnePlus 7 kan sakna en haka under displayen

I maj eller juni nästa år kommer OnePlus troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7.

OnePlus 6 och 6T har båda utrustats med hakor under displayen. Enligt en källa kan det hända att OnePlus 7 inte kommer få någon haka under displayen. Uppgifterna ska dock tas med en nypa salt då OnePlus behöver vika in displayen under enheten för att göra detta möjligt, något som kostar en hel del.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...