OnePlus

OnePlus har mer eller mindre slutat lyssna…

När OnePlus lanserade sitt första flaggskepp OnePlus One så lyssnade företaget extremt mycket på vad folk ville ha.

Jag tycker däremot det blivit sämre den senaste tiden från OnePlus. Det går till exempel att diskutera företagets senaste mobil OnePlus 6T.

Det var väldigt många som skulle önskat att OnePlus skulle ha behållit hörlursuttaget på OnePlus 6T, något man däremot inte gjorde (mot ett större batteri istället). Jag hoppas att OnePlus fortsätter lyssna lite på sina konsumenter i alla fall, men det återstår att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...