Samsung

Presentationen av Samsung Galaxy F1 närmar sig – kommer den se ut så här?

Om några veckor kommer Samsung med största sannolikhet hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy F1. 

Nu ställer jag mig frågan; kommer Galaxy F1 se ut som på bilden ovan? De uppgifterna vi tror oss veta är att telefonen kommer få dubbla kameror på baksidan, en ”aluminiumorm” som gör enheten böjbar. Dessutom ser det ut som att enheten kommer få en 7,3 tumsskärm.

Det som talar emot att bilden ovan är att Galaxy F1 antagligen kommer fällas ut och in på bredden och inte på längden (som bilden ovan visar).

Samsung Galaxy F1 kommer antagligen presenteras 7 november.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...