Samsung

Samsung Galaxy S10 kommer få ”mycket snabbare laddning”

Den 20 februari kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer presentera den nya Galaxy S10-serien smartphones. De här telefonerna förväntas innehålla en drös förbättringar! 

Nu påstår en källa att Samsung kommer ha steppat upp när det kommer till laddhastighet. Dagens high-end-telefoner från Samsung skeppas med en 15W-snabbladdare. Enligt Ice Universe kommer 15W-laddningen däremot ”tas till historien” när Galaxy S10 släpps, något som tyder på att mobilerna kommer med en snabbare laddare!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...