Samsung

Därför börjar Samsung Galaxy S10 tillverkas extra tidigt

Under gårdagen rapporterade jag om att Samsung troligtvis börjat tillverka den nya Galaxy S10-serien. Nu har det inkommit uppgifter om varför Samsung börjat tillverka mobilerna så tidigt. 

Enligt källan skulle Samsung ha påbörjat tillverkningen av Galaxy S10-mobilerna i januari. Redan nu verkar det däremot som att Samsung börjat tillverka mobilerna. Enligt källan beror det på att Samsung måste ha tid att se så allting funkar som det ska. Två av tre varianter av Galaxy S10 sägs till exempel få avancerad Face Unlock tillsammans med fingeravtrycksläsaren gömd under displayen.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...