Google

Google öppnar upp webbkameran i Chrome OS för utvecklare

Google har sedan tidigare öppnat upp en hel del tjänster och program till utvecklarna men förhoppningar om att saker och ting ska utvecklas. 

Däremot har sökjätten varit sparsam med att öppna upp webbkameran i Chrome OS. Nu har Google däremot släppt på spärren. Vi får se vad utvecklarna kan hitta på för något nytt, men Google satsar bland annat på att utrusta appen med ett porträttläge för webbkameran.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...