Google

Kommer tillverkarna välja Google Fuchsia i framtiden?

Google håller just nu på att utveckla ett nytt system vid namn Google Fuchsia. Men kommer tillverkarna välja Fuchsia över Android?

Om Google börjar satsa 100% på Fuchsia så kan det innebära att man kommer lägga ner Android för att istället satsa på det nya systemet. Om så är fallet kommer tillverkarna inte ha något annat val än att utrusta sina framtida mobiler med Fuchsia OS.

Under 2019 tror jag däremot att fler och fler tillverkare kommer börja utrusta sina mobiler med det nya operativsystemet från Google. Men det återstår givetvis att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...