Google

Kommer Google Assistent till Fuchsia?

2019 kommer antagligen den första mobilen med Googles nya system Fuchsia presenterats. Vad kommer det nya systemet erbjuda.

Google har sedan en tid tillbaka börjat inkludera Google Assistent hårt i Android. Kommer Google göra samma sak i det nya systemet Fuchsia? Jag tror att så kommer vara fallet. Google har sedan en tid tillbaka visat att man satsat hårt på Assistent så jag misstänker att man kommer fortsätta göra samma sak.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...