Apple

Senaste iOS 12.1.2 – uppdateringen ställer till det med SIM-kortet för vissa användare

Jag rapporterade för några veckor sedan att vissa som betatestade iOS 12.1.2 hade problem med uppkopplingen. Det ser dessvärre ut som att Apple inte fått ordning på problemet. 

Det ser ut som att Apple kan ha varit lite väl snabba med att släppa den nyaste versionen av iOS. Under kvällen har det inkommit ett gäng rapporter om att de iPhones som uppdaterats till iOS 12.1.2 håller på att tappa uppkopplingen mot mobilnätet. Vissa rapporterar till och med om att telefonerna slutar känna av SIM-kortet efter uppdateringen.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...