Huawei

Amerikanerna tror fortfarande att Huawei spionerar på dem…

För en tid sedan greps Huawei:s finanschef i Kanada. Hon greps inte för spioneri utan för bedrägeri. Men hon skulle lika gärna kunnat dömas för bedrägeri tror jag. 

Nu har USA gjort klart i ett blogginlägg att landet misstänker att Huawei spionerar på deras mobiler och snor teknik från USA för att ta med sig hem till Kina. Det är främst därför Huawei inte får sälja sina mobiler i USA. Det återstår att se hur det här kommer utveckla sig!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...