Google

Google Fuchsia kommer antagligen till flera udda prylar framöver

Någon gång nästa år tror jag att den första enheten med Googles operativsystem Fuchsia kommer presenteras på marknaden. Men jag tror att det nya operativsystemet kommer spridas snabbt! 

Jag misstänker bland annat att Google kommer släppa en motsvarande Android TV fast med det nya systemet Fuchsia istället. Det är antagligen ett bra tag kvar tills denna dag, men om de presenterar en Android TV fast med Fuchsia istället för Android så kommer det antingen bero på att Google vill testa att se om det nya systemet passar bättre till en smart pryl i hemmet eller så är det för att Fuchsia går så bra att Google vill vidga sina vyer!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...