Samsung

Nya bilder visar att Samsung Galaxy S10 kommer få en imponerande liten haka

Den 20 februari kommer Samsung troligtvis hålla ett event där företaget kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. Men redan nu har flera bilder läckt ut på företagets kommande flaggskepp! 

Nu har nya bilder läckt ut som visar att Samsung Galaxy S10 kommer få en väldigt liten kant under displayen. Som referens på bilderna nedan är Huawei Mate 20 Pro, en telefon som ser ut att ha en betydligt större haka om man jämför med Samsung Galaxy S10.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...