Huawei

Första teasern för Huawei P30 ute nu!

I mars nästa år kommer Huawei troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya P30-serien smartphones. Nu har den första teasern för P30 Pro släppts!

Av videon nedan att döma kommer Huawei P30 Pro få fyra kameror på baksidan. Utöver det ser det ut som att mobilen kommer bli tillgänglig i minst två färger; svart och grönt. Till skillnad från Mate 20 Pro ser det ut som att man även kommer kunna välja att få 8 GB RAM i P30 Pro.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...