Huawei

Huawei firar 200 miljoner sålda smartphones med specialversion av Mate 20 Pro

Jag rapporterade för några dagar sedan om att Huawei hade sålt 200 miljoner smartphones. Nu ser det ut som att Huawei valt att fira!

Huawei har under morgonen visat upp en specialversion av flaggskeppet Mate 20 Pro som erbjuder 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne i färgen grönt. Utöver det har man även visat upp en specialversion av Nova 4 i rött.

Det är oklart om specialversionerna av mobilerna kommer bli tillgängliga i Sverige. Jag tror däremot inte det.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...