Google

Det här tror jag om Google Assistent i framtiden!

Google Assistent har varit tillgängligt i Sverige sedan början av augusti. Men sedan dess har den smarta röstassistenten knappt utvecklats något på svenska. 

Flera nya funktioner har kommit till den amerikanska varianten av Google Assistent. Den kan till exempel rabbla upp hela din dag genom att du bara behöver säga en mening (dock fungerar det bara på engelska). Denna funktion har ännu inte kommit till svenska Google Assistent då det känns som att Google inte kommer skicka ut särskilt många uppdateringar till Assistent framöver. Men jag hoppas Google kan motbevisa mig!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...