Huawei

Huawei Mate 20 Pro har problem med ljusstyrkan

Huawei Mate 20 Pro har utrustats med en 6,4 tumsskärm med Quad HD+- upplösning. Skärmen är fantastisk på många sätt, men den dras med ett irriterande problem med mjukvaran. 

Jag la märke till det när jag hade en Huawei P20 Pro. Samma problem finns även ombord på företagets nyaste flaggskepp Mate 20 Pro (som dessutom har nyare mjukvara mot för vad P20 Pro hade när jag testade den). Problemet innebär att ljusstyrkan justeras automatiskt även fast man fyllt i att den inte ska göra det.

Huawei bör kolla upp det här problemet så fort som möjligt!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...