Google

Nya uppgifter: Google Pixel 3 Lite presenteras våren 2019

Det har under en längre tid spekulerats om att Google kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kan komma att visa upp de nya mobilerna Pixel 3 Lite och Pixel 3 XL Lite.

Nu påstår en källa att Google kommer släppa de nya mobilerna Pixel 3 Lite och Pixel 3 XL Lite hos operatören Verizon ”våren 2019”. Detta innebär att tillverkaren troligtvis kommer presentera mobilerna någon gång tidigt 2019, gissningsvis i februari. Men det återstår givetvis att se!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...