Samsung

Samsung Galaxy S10 kan få högtalaren inbyggd i displayen!

Den 20 februari kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren förhoppningsvis kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien smartphones.

Enligt en källa kommer Samsung inom kort visa upp en ny teknik som man kallar för Sound On Display. Tekniken innebär att telefoner som är utrustade med tekniken kommer få ljud ur sig från den övre halvan. Tekniken förväntas presenteras under CES-mässan den 7 januari.

Den första telefonen från Samsung som troligtvis kommer använda sig av funktionen är Galaxy S10.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...