Apple

iPhone XR säljer bra i USA

Apple har nyligen redovisat hur bra företagets smartphoneförsäljning gått under november-månad. Det visade sig bland annat att iPhone XR är den telefon som sålt bäst för Apple i USA! 

Med ett pris på 749 dollar så stod iPhone XR för 32% av Apples försäljning av iPhones under november-månad. Detta kan jämföras med iPhone XS och XS Max som stod för 35% av Apples smartphoneförsäljning tillsammans under november-månad.

I Sverige misstänker jag att iPhone XR inte sålt lika bra då mobilen kostar 9495 kronor om man ska köpa enheten i en svensk Apple Store.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...