Samsung

Bild läcker ut på Samsung Galaxy S10 Lite

Det sägs att Samsung kommer hålla ett event den 20 februari nästa år där man kan komma att presentera den nya Galaxy S10-serien smartphones. Nu har en bild troligtvis läckt ut på enheten! 

Bilden nedan visar att Samsung Galaxy S10 Lite troligtvis kommer få en framsida som består av väldigt mycket framsida. Undantaget är hålet för kameran på framsidan. Men utöver det verkar det inte som att telefonen kommer få någon kant under skärmen, och det är väldigt bra!

Det är oklart vad mobilen kan komma att få för specifikationer, men det ryktas om att Galaxy S10 Lite kan komma att få en 5,8 tumsskärm med en LCD-panel.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...