Samsung

Samsung Galaxy S9 har inte fått Adoptable Storge i Android 9 Pie

Samsung började för några dagar sedan skicka ut Android 9 Pie till Galaxy S9 och S9+. En funktion många hade förvänta sig skulle finnas ombord var Adoptable Storage.

Detta då funktionen såg ut att ingå i betaversionen av Android 9 Pie till mobilerna. Det ser däremot inte ut funktionen finns med i den stabila versionen av Android 9 Pie till mobilerna. Detta betyder att du måste klara dig på det interna minne telefonen erbjuder när det kommer till appar och program.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...