HMD Global Nokia

Stor läcka kring Nokia 9 PureView bekräftar enhetens skärmstorlek

I slutet av januari nästa år kommer HMD Global troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Nokia 9 PureView. Nu har enheten läckt ut på ett gäng bilder tillsammans med specifikationer för displayen! 

Vi kan se att Nokia 9 PureView kommer få fem kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt. Utöver det ser vi att HMD Global inte givit det nya flaggskeppet någon flärp, utan att man utrustat Nokia 9 PurView med en kant ovanför och under displayen. Någon fingeravtrycksläsare syns inte heller till, något som förhoppningsvis betyder att mobilen kommer få en läsare inbyggd under displayen.

När det kommer till specifikationer så har det bekräftats att Nokia 9 PureView kommer få en 5,9 tumsskärm med Quad HD+- upplösning tillsammans med en OLED-panel.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...