Google

Google Messages får verktyg för att hantera SPAM

Alla har vi nog varit med om att någon jobbig typ bombarderat en med väldigt ointressant innehåll. Detta är något som Google ser ut att råda bot på i den senaste versionen av Messages! 

Google började betatesta en SPAM-funktion i Messages för en tid sedan. Dock var det bara ett fåtal personer som fick ta del av funktionen då (eftersom det rörde sig om en BETA). Nu ser det däremot ut som att Google börjat skicka ut en ny version av Messages innehållande en funktion som sorterar ut SPAM – smidigt!

ap_resize (22).png

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...