Huawei

Huawei kan vara veckor från att bli av med sin Android-license

Jag har tidigare rapporterat om oroligheterna mellan Huawei och USA. Nu är det ut som att Huawei kan vara veckor från att bli av med sin license för Android.

Det är klart att Donald Trump antagligen kommer banna Huawei och ZTE. Det kommer således också påverka de amerikanska komponenterna som vissa av företagens telefoner innehåller. Men det går inte att glömma att Google och Android är amerikanska. Detta kan betyda att Android är på väg att försvinna från ZTE:s och Huawei:s produkter.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...