Samsung

Samsung arbetar på en mindre Galaxy Home-högtalare!

I samband med presentationen av Samsung Galaxy Note 9 så visade Samsung även upp den smarta högtalaren Galaxy Home. Nu har det inkommit uppgifter om att Samsung håller på att utveckla en ny högtalare! 

Medans den första Galaxy Home-högtalaren ännu inte finns att köpa har det nu inkommit uppgifter om att Samsung håller på att utveckla en ny, billigare variant av Galaxy Home. Dessutom påstås det att den nya högtalaren kommer vara mer portabel. Självklart kommer den erbjuda Samsungs egna röstassistent Bixby och inte Google Assistent.

Det är oklart när Samsung kan komma att visa upp högtalaren, men det ser ut som att den kan komma att visas upp under nästa års CES-mässa!

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...