Samsung

Samsung Galaxy A50 kommer få ett 4000 mAh-batteri

Samsung kommer inom kort troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen Galaxy A50.

Nu har nya uppgifter läckt ut som visar att enheten kommer få ett 4000 mAh-batteri. Utöver det ser det ut som att mobilen kommer få en primär bakre 24 MP-kamera tillsammans med processorn Exynos 9610 med 4 GB RAM och 128 GB inbyggt minne.

Det är oklart när den nya telefonen kommer presenteras, men förhoppningsvis blir det snart!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...