Google

Flera fraser för att väcka Google Assistent bör komma i framtiden

Just nu är fraserna för att väcka Google Assistent väldigt få. Jag misstänker däremot att Google kommer bredda stödet för Google Assistent och olika väckningsfraser! 

Just nu är fraserna få då AI-processorn som driver Google Assistent inte klarar av flera fraser för att väckas för tillfället. Jag tror däremot att Google jobbar på flera fraser som ska kunna väcka den smarta röstassistenten så att det finns någon fras som passar för alla.

I den takt Google utvecklar Assistent kan det däremot ta tid innan nya fraser kommer bli tillgängliga för att väcka Assistent.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...