Samsung

Så här kommer Samsung Galaxy S10 se ut och bli

Samsung kommer troligtvis hålla ett event om ungefär fem veckor där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. 

Nu har Concept Creator lagt upp en video där han snackar om hur han tror att Samsungs kommande flaggskepp Galaxy S10 och S10 Plus kan komma att bli. Han tror bland annat att S10 Plus kommer få fyra kameror på baksidan tillsammans med två kameror på framsidan.

När det kommer till vanliga Galaxy S10 så tror han istället att telefonen kommer få en kamera på framsidan tillsammans med tre kameror på baksidan.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...