Samsung

Fodral till Samsung Galaxy S10 Plus påträffas på nätet

Den 20 februari kommer Samsung förhoppningsvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. Nu har fodral till Galaxy S10 Plus påträffats på nätet! 

Av bilden ovan att döma kommer Samsung Galaxy S10 Plus få fyra kameror på baksidan. Utöver det ser vi att telefonen kommer få ström- och volymknapparna placerade på den vänstra långsidan. Naturligtvis ingår även en Bixby-knapp som Samsung valt att placera på den högra långsidan.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...