Google

Google Assistent kommer antagligen till flera enheter under 2019

Google Assistent har verkligen haft ett bra år det här året. Men 2019 tror jag kommer bli ett ännu bättre år för den smarta röstassistenten.

Jag tror att Google Assistent kommer bli tillgänglig i flera typer av prylar. Ett exempel är att Google Assistent troligtvis kommer bli tillgänglig i Samsungs TV-apparater. Dessutom tror jag att Assistent kommer bli tillgänglig i betydligt fler prylar.

Men det återstår att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...