Samsung

Samsung Galaxy S10 Lite ser ut att få samma kraftfulla processor som sina större syskon

Den 20 februari kommer Samsung förhoppningsvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien smartphones. 

Nu har det börjat spekuleras om vilken processor Samsung Galaxy S10 Lite kan komma att erbjuda. Det ser ut som att mobilen kommer få processorn Exynos 9820 i Sverige och Snapdragon 855 i USA. Utöver det ser det ut som att mobilen kommer få en platt 5,8 tumsskärm med Full HD+- upplösning.

Samsung Galaxy S10 Lite kommer förhoppningsvis bli tillgänglig i butik från och med mars 2019.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...