Google

Chromecast prioriteras mindre – inte bra

Google har kört hårt med Chromecast sedan man lanserade den smarta stickan 2013. Varje år sedan dess har man släppt nya Chromecast.

Men i och med Chrome (version 73) har Google tagit bort stödet för att installera en Chromecast direkt från PC:n eller datorn. Man kan ju fråga sig varför eftersom att det fortfarande går att installera Chromecast via en Android eller iOS-enhet.

Anledningarna kan vara många, men främst beror det antagligen på att för få för att det ska vara värt att fortsätta med det. Det återstår att se om Google kommer ta tillbaka funktionen.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...