Samsung

Uppgifter kring Samsung Galaxy M10 läcker ut på nätet

Tidigt nästa år kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya mellanklassaren Galaxy M10. Nu har specifikationerna till enheten läckt ut! 

Det har nyligen framkommit att Samsung Galaxy M10 kommer få processorn Exynos 7870 med antingen 3/16 eller 3/32 GB inbyggt minne. Utöver det har det framkommit att telefonen kommer få ett 3400 mAh-batteri tillsammans med Android 8.1 Oreo från start (Android 9 Pie bör dock komma typ direkt efter att mobilen släppts).

Det är oklart när Samsung kommer visa upp mobilen, men det bör bli inom kort!

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...