Google

Ett mörkt tema till Google Assistent hade varit nice

Under 2018 har det blivit allt vanligare att tillverkare byggt in mörka teman till gränssnitt samt till olika appar och program. 

Detta är även ett läge som skulle vara nice om Google Assistent kunde få enligt mig. Det eftersom att Google Assistent inte bara ska vara tillgänglig på dagarna utan även kunna vara tillgänglig på nätterna utan att störa omgivningen runt dig för mycket.

Jag har inga uppgifter men hoppas innerligt att Google håller på att jobba på ett mörkt tema till Google Assistent, något som förhoppningsvis kommer visa sig inom de kommande månaderna!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...