Apple

Är det här nästa års iPhone?

I september nästa år kommer Apple troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp de nya mobilerna iPhone XI och XI Max.

Nu har en konceptvideo skapats som visar att mobilerna förhoppningsvis kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt. Utöver det ser det ut som att mobilerna kan komma att få en ”kamera-ö” på framsidan då det bland annat ser ut som att iPhone XI Max kan komma att få dubbla främre kameror.

Utöver det ser det ut som att mobilerna kommer bli tillgängliga i en drös färger. Det är oklart vad mobilerna kommer få för specifikationer, men det ser bland annat ut som att de kommer få samma format som årets iPhones från Apple.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...