Google

Google borde göra något nytt med Chromecast #åsikt

Google presenterade Chromecast under 2013 och sedan dess anser jag att den smarta TV-stickan inte haft särskilt många nya funktioner. 

Sedan Google presenterade första generationens Chromecast har funktionen varit densamma; att du kan spegla upp ditt innehåll från din mobil, dator eller surfplatta på TV:n. Det var till en början en smått revolutionerade funktion. Men med åren som gått har Google endast gjort små förbättringar, något jag tycker är mycket tråkigt.

Det som skulle vara trevligt att se i Chromecast framöver är bland annat en medföljande fjärrkontroll så att man inte skulle behöva använda sig av sin smarta enhet jämnt och ständigt, men jag misstänker att Google tänker att Android TV har en medföljande fjärrkontroll om jag skulle fråga.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...