Huawei

Huawei presenterar Y7 Pro 2019

Huawei har under dagen hållit ett event där man visat upp den nya mellanklassaren Y7 Pro 2019. Vad erbjuder den här enheten för specifikationer?

Telefonen har fått en 6,26 tumsskärm med HD+- upplösning tillsammans med en LCD-panel. Under huven hittar vi chippet Snapdragon 450 med 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla kameror i form av en premiär 13 MP-kamera tillsammans med en sekundär 2 MP-kamera. På framsidan sitter en ensam 16 MP-kamera.

I övrigt har mobilen fått ett 4000 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.1 Oreo från start.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...