Samsung

Kommer den största versionen av Samsung Galaxy S10 få S-Pen?

Samsung är kända med sin Note-serie för pekpennorna S-Pen som fungerar utmärkt och är ledande i smartphones idag. Men kommer Galaxy S-serien även få S-Pen i framtiden?

För en tid sedan gick det rykten om att en ny Galaxy S10-modell skulle ersätta en kommande Galaxy Note 10. Så är fallet lyckligtvis inte ut att bli. Däremot har det återigen börjat spekuleras om att någon av Galaxy S10-mobilerna kan komma utrustade med en S-Pen.

Om jag tror något så misstänker jag att det är varianten med en 6,66 tumsskärm som kommer få en S-Pen. Videon nedan bör tas med en nypa salt!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...