Google

Varför kommer Chromecast inte i flera färger?

Google Chromecast har sedan starten 2013 kommit i ett gäng standardfärger; svart och vitt. Detta är något jag tycker är konstigt i alla fall.

Google har släppt Chromecast i färgerna svart och vitt. Det är som sagt inga ”roliga” färger enligt mig. Däremot har Google släppt Chromecast Audio i lite roligare färger så som rött och gult.

Däremot skulle det vara nice om Google kunde släppa Chromecast i ett gäng andra kulörer framöver (utöver vitt och svart alltså). Chromecast skulle till exempel vara fin i blått, rött och rosa bara för att nämna några färger som stickan skulle kunna komma i.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...