Google

Kommer Google Pixel 4 få ett hål för den främre kameran?

Nästa år i oktober kommer Google troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Pixel 4.

Flera telefoner kommer skeppas med hål för kameran under 2019. Kommer Google Pixel 4 även göra det? Jag misstänker att så kommer vara fallet. Eller ja, det är möjligt att Pixel 4 XL kommer få ett hål för kameran på framsidan. Däremot är det möjligt att Pixel 4 kommer få en vanlig flärp.

Om så är fallet hoppas jag däremot att den inte kommer få en lika stor flärp som företagets nuvarande flaggskepp Pixel 3 XL.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...